Alle inhoud is eigendom van     © Friends 4 Kids publicatie van inhoud zonder toestemming is niet toegestaan                |  design by Rh data

Friends 4 Kids

Vrijwilligers


Als vrijwilliger kunt u Friends 4 Kids helpen op bijvoorbeeld evenementen of bij onze activiteiten.

Sponsoren


Particulier, ondernemer of stichting? Wanneer u zich aanmeld als sponsor van Friends 4 Kids of een van onze activiteiten, dan vermelden wij dit indien gewenst graag op onze website (met logo, link naar uw website en begeleidende tekst) en via de sociale media kanalen die wij gebruiken.

Wanneer wij voor onze grotere en toegankelijke evenementen een poster en/of flyer drukken, dan reserveren wij hierop ook graag een plaatsje voor uw logo.

Vrijkaarten/Toegangskaarten


Om kinderen die (bijna) nooit een leuk uitstapje kunnen maken, omdat dit voor hun ouder(s) financieel niet haalbaar is, toch een keer een leuke dag te bezorgen. Zijn wij opzoek naar kaartjes voor uitjes naar bijvoorbeeld pretparken, zwembaden, bioscoop, dierentuin of musea.

Artikelen/Producten


Bent u ondernemer en kunt en wilt u ons (kindgerelateerde) artikelen als, schoenen, kleding, knuffels en speelgoed ter beschikking stellen, dan vernemen wij dit graag van u. Dit mogen natuurlijk ook artikelen zijn die bijvoorbeeld door een kleine productie fout niet meer verkocht kunnen worden.


Samenwerking


Zoekt uw instelling hulp of een partner bij het organiseren van een of meerdere activiteiten of wilt u met uw instelling een activiteit van Friends 4 Kids steunen? Wanneer het beleidsplan en doelstelling van uw instelling binnen die van Friends 4 Kids vallen is in veel gevallen een samenwerking bespreekbaar.


Suggesties/Ideeen


Heeft u goede ideeen voor activiteiten, suggesties voor verbetering of kunt u ons op een andere manier helpen? Stuur ons dan een email met uw voorstel. Een goed idee is altijd welkom!